logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats service 
Taxatie & schadeherstel

Wij regelen de complete schadeafwikkeling voor u! Of het nu om uitdeuken, ruitschade of carrosserieschade gaat, wij hebben alles in huis om uw schade te herstellen. Tom Olde Keizer en Dick Wessel zijn opgeleid om de schade voor u te berekenen en geven u graag advies. 

Image alt 2

Voordelen van Taxatie & schadeherstel

Bij Auto Wessel bieden we uitstekend schadeherstel en taxatiediensten. Onze experts herstellen uw voertuig met precisie en gebruiken originele onderdelen. U profiteert van een snelle, waardebehoudende oplossing voor uw auto, zonder gedoe.

  • VEELZIJDIG
  • SERVICEGERICHT
  • PROFESSIONEEL
  • KWALITEIT
  • PERSOONLIJK
  • BETROUWBAAR

AFSPRAAK MAKEN?

Image alt 2

Waarom bij Auto Wessel?

Auto Wessel in De Lutte is dé ultieme bestemming voor uw auto, en hier zijn tal van redenen voor. Allereerst zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van auto's. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om u te helpen, of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, onderhoud en reparaties nodig heeft, of gewoon advies wilt.


We bieden een uitgebreide selectie van zowel nieuwe als gebruikte auto's, zodat u de perfecte wagen voor uw behoeften kunt vinden. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologie en wordt bemand door ervaren monteurs die uw auto met zorg behandelen. We gebruiken alleen originele onderdelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw voertuig in optimale staat blijft.


Bij Auto Wessel draait het niet alleen om auto's, maar ook om klanttevredenheid. Onze persoonlijke service en aandacht voor uw wensen maken het verschil. We zijn er trots op dat we een vertrouwde partner zijn voor onze klanten in De Lutte en omgeving. Kies voor Auto Wessel voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service waarop u kunt vertrouwen.

Hoe klanten ons beoordelen

Morgen Internet - Zorgeloos website