logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats service 
Waarborgen fabrieksgarantie

Onze werkplaats-service bij Auto Wessel waarborgt uw fabrieksgarantie. We gebruiken originele onderdelen en volgen strikte fabrieksspecificaties om reparaties en onderhoud uit te voeren. Hierdoor blijft uw garantie onaangetast. Onze hoogopgeleide technici hebben diepgaande kennis van verschillende automerken en modellen, wat cruciaal is om ervoor te zorgen dat uw voertuig in optimale staat blijft zonder concessies te doen aan de garantie. Bij Auto Wessel geloven we in kwaliteit en klanttevredenheid, en we zijn uw vertrouwde partner om uw fabrieksgarantie te behouden terwijl we zorgen voor uw auto.

Image alt 2

Voordelen van Waarborgen fabrieksgarantie

Bij Auto Wessel behouden we uw fabrieksgarantie door het gebruik van originele onderdelen en strikte fabrieksspecificaties, wat gemoedsrust biedt. Onze expertise en kwaliteitszorg zorgen ervoor dat uw auto in topconditie blijft zonder garantieverlies.

  • VEELZIJDIG
  • SERVICEGERICHT
  • PROFESSIONEEL
  • KWALITEIT
  • PERSOONLIJK
  • BETROUWBAAR

AFSPRAAK MAKEN?

Image alt 2

Waarom bij Auto Wessel?

Auto Wessel in De Lutte is dé ultieme bestemming voor uw auto, en hier zijn tal van redenen voor. Allereerst zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van auto's. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om u te helpen, of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, onderhoud en reparaties nodig heeft, of gewoon advies wilt.


We bieden een uitgebreide selectie van zowel nieuwe als gebruikte auto's, zodat u de perfecte wagen voor uw behoeften kunt vinden. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologie en wordt bemand door ervaren monteurs die uw auto met zorg behandelen. We gebruiken alleen originele onderdelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw voertuig in optimale staat blijft.


Bij Auto Wessel draait het niet alleen om auto's, maar ook om klanttevredenheid. Onze persoonlijke service en aandacht voor uw wensen maken het verschil. We zijn er trots op dat we een vertrouwde partner zijn voor onze klanten in De Lutte en omgeving. Kies voor Auto Wessel voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service waarop u kunt vertrouwen.

Hoe klanten ons beoordelen

Morgen Internet - Zorgeloos website