logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

B2B bij auto wessel

De B2B-shop van Auto Wessel biedt een breed scala aan producten en oplossingen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen. Onze selectie omvat bedrijfsauto's van diverse merken en modellen, zowel nieuw als gebruikt. We bieden ook aanvullende diensten zoals onderhoudscontracten, leasingopties en fleetmanagementadvies. Of u nu op zoek bent naar een enkele bestelwagen, een wagenpark van bedrijfsauto's, of specifieke zakelijke accessoires, wij hebben de oplossingen om uw bedrijfsvoertuigen optimaal te beheren en uw zakelijke mobiliteit te verbeteren. Vertrouw op Auto Wessel voor hoogwaardige B2B-producten en expertise.

Image alt 2

Voordelen van B2B

Bij Auto Wessel B2B profiteert u van een ruime keuze aan bedrijfsauto's en gerelateerde oplossingen, van flexibele financiering tot onderhoud en fleetmanagementadvies. Wij begrijpen uw zakelijke behoeften en bieden aangepaste oplossingen voor een efficiënt beheer van uw wagenpark.

  • VEELZIJDIG
  • SERVICEGERICHT
  • PROFESSIONEEL
  • KWALITEIT
  • PERSOONLIJK
  • BETROUWBAAR
Image alt 2

Waarom bij Auto Wessel?

Auto Wessel in De Lutte is dé ultieme bestemming voor uw auto, en hier zijn tal van redenen voor. Allereerst zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van auto's. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om u te helpen, of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, onderhoud en reparaties nodig heeft, of gewoon advies wilt.


We bieden een uitgebreide selectie van zowel nieuwe als gebruikte auto's, zodat u de perfecte wagen voor uw behoeften kunt vinden. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologie en wordt bemand door ervaren monteurs die uw auto met zorg behandelen. We gebruiken alleen originele onderdelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw voertuig in optimale staat blijft.


Bij Auto Wessel draait het niet alleen om auto's, maar ook om klanttevredenheid. Onze persoonlijke service en aandacht voor uw wensen maken het verschil. We zijn er trots op dat we een vertrouwde partner zijn voor onze klanten in De Lutte en omgeving. Kies voor Auto Wessel voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service waarop u kunt vertrouwen.

Vragen of interesse?

Form Person Image
Tom Olde Keizer

Verkoop auto’s

Hoe klanten ons beoordelen

Morgen Internet - Zorgeloos website