logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Het Laadplein bij auto wessel

Het laadplein van Auto Wessel is een innovatieve en milieubewuste toevoeging aan ons aanbod. Hier kunt u uw elektrische voertuig snel en efficiënt opladen, waardoor u milieubewust kunt rijden zonder zorgen over de beschikbaarheid van laadinfrastructuur. Ons laadplein is uitgerust met de nieuwste technologie en biedt meerdere laadpunten, zodat u altijd snel weer onderweg kunt zijn.

We begrijpen het groeiende belang van duurzaamheid en streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste faciliteiten. Of u nu uw eigen elektrische auto bezit of er een wilt aanschaffen, ons laadplein is een handige en milieuvriendelijke keuze. Bij Auto Wessel denken we aan uw toekomst!

Bekijk hier de route naar ons laadplein en laad uw voertuig op.

Image alt 2

Voordelen van het laadplein

Het laadplein bij Auto Wessel biedt gemak en duurzaamheid. Hier kunt u uw elektrische voertuig snel en efficiënt opladen, waardoor u milieubewust kunt rijden zonder gedoe. Onze moderne voorzieningen zorgen ervoor dat u altijd klaar bent voor de weg.

  • VEELZIJDIG
  • SERVICEGERICHT
  • PROFESSIONEEL
  • KWALITEIT
  • PERSOONLIJK
  • BETROUWBAAR
Image alt 2

Waarom bij Auto Wessel?

Auto Wessel in De Lutte is dé ultieme bestemming voor uw auto, en hier zijn tal van redenen voor. Allereerst zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van auto's. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om u te helpen, of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, onderhoud en reparaties nodig heeft, of gewoon advies wilt.


We bieden een uitgebreide selectie van zowel nieuwe als gebruikte auto's, zodat u de perfecte wagen voor uw behoeften kunt vinden. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologie en wordt bemand door ervaren monteurs die uw auto met zorg behandelen. We gebruiken alleen originele onderdelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw voertuig in optimale staat blijft.


Bij Auto Wessel draait het niet alleen om auto's, maar ook om klanttevredenheid. Onze persoonlijke service en aandacht voor uw wensen maken het verschil. We zijn er trots op dat we een vertrouwde partner zijn voor onze klanten in De Lutte en omgeving. Kies voor Auto Wessel voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service waarop u kunt vertrouwen.

Vragen of interesse?

Form Person Image
Tom Olde Keizer

Verkoop auto’s

Hoe klanten ons beoordelen

Morgen Internet - Zorgeloos website