logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Schadeafwikkeling bij Auto Wessel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Auto Wessel. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.  Schade rijden is al vervelend genoeg dus wij begrijpen als geen ander dat u hulp kunt gebruiken bij de afhandeling met uw verzekering. Wij adviseren u graag.
 
Benieuwd naar de kosten van het schade herstel aan uw auto? Om u een zo gericht mogelijke prijs te kunnen geven, raden wij u aan langs te komen bij Auto Wessel. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u ontzorgen. 

Content Image 2

Voordelen van schadeafwikkeling

Ons ervaren team neemt de stress van het proces over, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse leven. We zorgen voor een vlotte, efficiënte oplossing voor uw schadegeval. Wij raden het af om langere tijd door te rijden met schade omdat deze kan toenemen. Zo kan er roest optreden bij krasschade of deukschade.

Meer weten over schadeherstel of graag meer advies over het herstel en de kosten? Neem gerust contact met ons op.

  • VEELZIJDIG
  • SERVICEGERICHT
  • PROFESSIONEEL
  • KWALITEIT
  • PERSOONLIJK
  • BETROUWBAAR
Image alt 2

Waarom bij Auto Wessel?

Auto Wessel in De Lutte is dé ultieme bestemming voor uw auto, en hier zijn tal van redenen voor. Allereerst zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van auto's. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om u te helpen, of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, onderhoud en reparaties nodig heeft, of gewoon advies wilt.


We bieden een uitgebreide selectie van zowel nieuwe als gebruikte auto's, zodat u de perfecte wagen voor uw behoeften kunt vinden. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologie en wordt bemand door ervaren monteurs die uw auto met zorg behandelen. We gebruiken alleen originele onderdelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw voertuig in optimale staat blijft.


Bij Auto Wessel draait het niet alleen om auto's, maar ook om klanttevredenheid. Onze persoonlijke service en aandacht voor uw wensen maken het verschil. We zijn er trots op dat we een vertrouwde partner zijn voor onze klanten in De Lutte en omgeving. Kies voor Auto Wessel voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service waarop u kunt vertrouwen.

Vragen of interesse?

Form Person Image
Tom Olde Keizer

Verkoop auto’s

Hoe klanten ons beoordelen

Morgen Internet - Zorgeloos website